Cillit BANG Power Cleaner Anti-fedt

1. Hvad er forskellen på Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt og Cillit BANG Power Cleaner Kalk & Snavs? Hvornår skal jeg bruge hvilket produkt?

Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt er udviklet til at fjerne fastbrændt fedt og fjerne snavs fra køkkenborde, ovnplader, køkkenfliser og køkkenvaske. Formlen er specielt sammensat til disse formål. Derimod er Cillit BANG Power Cleaner Kalk & Snavs et yderst effektivt rengøringsmiddel til at fjerne f.eks. hårdført kalk og rust. Det bruges til effektivt at fjerne andre typer snavs og pletter.

2. Er det lige så effektivt som Cillit BANG Power Cleaner Kalk & Snavs?

Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt er et kraftfuldt og effektivt rengøringsmiddel, der uden besvær fjerner fastbrændt fedt og rengør køkkenborde, ovnplader, køkkenfliser og køkkenvaske.

3. Hvad er det aktive middel i Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt?

De vaskeaktive stoffer i Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt er med til at fjerne fedt.

4. Kan jeg bruge dette produkt til at rengøre min ovn?

Ja. Selvom det ikke et ovnrens-produkt, kan Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt bruges til sikker og effektiv rengøring af ovne samt mange andre overflader, hvor hårdføre fedtpletter kan være et problem.

5. Fjerner det fedt i vask og afløb?

Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt er udviklet til rengøring af gulve, køkkenborde og andre områder i hjemmet. Det er ikke udviklet til rens af afløb. Til dette anbefaler vi, at du bruger Cillit BANG Power Cleaner Snavs & Toilet med blegemiddel.