VÆLG FRA LISTEN NEDENFOR:

Ofte stillede spørgsmål og svar

Her finder du ofte stillede spørgsmål om Cillit BANGs produkter. Hvis du ikke kan finde det svar, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os direkte med dine spørgsmål.

1. Hvad er Cillit BANG Power Cleaner Kalk & Snavs helt præcist?

Cillit BANG Power Cleaner Kalk & Snavs er et meget effektivt rengøringsmiddel med en lav PH-værdi, som efterlader fantastiske resultater og fjerner selv det mest hårføre snavs og pletter i hjemmet, såsom kalk og rust.

2. Hvad er forskellen på Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt og Cillit BANG Power Cleaner Kalk & Snavs? Hvornår skal jeg bruge hvilket produkt?

Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt er udviklet til at fjerne fastbrændt fedt og fjerne snavs fra køkkenborde, ovnplader, køkkenfliser og køkkenvaske. Formlen er specielt sammensat til disse formål. Derimod er Cillit BANG Power Cleaner Kalk & Snavs et yderst effektivt rengøringsmiddel til at fjerne f.eks. hårdført kalk og rust. Det bruges til effektivt at fjerne andre typer snavs og pletter.

3. Hvad er Cillit BANG Power Cleaner Mug + Skimmel og Snavs helt præcist?

Cillit BANG Power Cleaner Mug + Skimmel og Snavs er et ultra effektivt rengøringsprodukt med en effektiv rengøringsformel baseret på klorblegemidler, der gør skinnende rent. Dette giver fantastiske resultater selv ved de mest hårdføre pletter såsom fedt og skimmel.

 

4. Hvad er forskellen på Cillit BANG Power Cleaner Fedt & Gulv og Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt?

Cillit BANG Power Cleaner Fedt & Gulv er mere velegnet til rengøring af større områder, hvorimod Cillit BANG Power Cleaner Anti-Fedt er beregnet til rengøring af mindre overflader. Sidstnævnte er ideelt til blandt andet at fjerne fastbrændt fedt på ovnplader eller små fedtpletter på køkkenbordet eller spisebordet. Med andre ord så er det mest velegnet til mindre overflader. Cillit BANG Power Cleaner Fedt & Gulv kan anvendes ufortyndet til at fjerne hårdføre fedtpletter, men er generelt mest velegnet til rengøring af større områder.