Cillit BANG Antikalk

1. Hvad er Cillit BANG Antikalk helt præcist?

Cillit BANG Antikalk er et meget effektivt rengøringsmiddel med en lav PH-værdi, som efterlader fantastiske resultater og fjerner selv det mest hårføre snavs og pletter i hjemmet, såsom kalk og rust.

2. Hvor kan jeg bruge Cillit BANG Antikalk?

Du kan bruge Cillit BANG Antikalk til rengøring af glas-, akryl-, keramiske (håndvaske, toiletkummer m.v.) overflader, væg- og gulvfliser, PVC-gulve, krom og køkkenvaske. Sørg altid for at teste det af på et ikke-synligt sted for at sikre, at det virker efter formålet. Læs også altid brugsanvisningen på emballagen.

3. Hvilke overflader kan jeg ikke bruge Cillit BANG Antikalk på?

Cillit BANG Antikalk er ikke egnet til: syrefølsomme materialer såsom lak eller marmor, aluminium, kobber, sten, galvaniserede overflader, køkkenborde, linoleum, lakerede, voks- eller oliebehandlede gulve, gummi, tekstiler eller gulvtæpper. Læs også altid brugsanvisningen på emballagen.

4. Kan jeg bruge Cillit BANG Antikalk til rengøring af messing?

Nej. Dette produkt er ikke velegnet til messing.

5. Er det sandt, at Cillit BANG Antikalk virker effektivt på rustpletter?

Ja! Cillit BANG Antikalk fjerner yderst effektivt pletter, snavs, kalk og rust.

6. Hvad sker der, hvis jeg bruger produktet på overflader, som det ikke beregnet til?

Det er utrolig vigtigt, at du omhyggeligt læser på mærkaten og overholder tips til anvendelsesområder for at sikre, at du bruger Cillit BANG Antikalk korrekt. Hvis produktet bruges på overflader, som f.eks. er syrefølsomme, kan det forårsage forbigående eller permanent skade på overfladen, såsom misfarvning. Derfor skal du altid læse brugsanvisnignen og kun bruge produktet til rengøring af anbefalede overflader.

7. Kan formlens lave PH-værdi forårsage længere tids eller sågar permanent skade?

Så længe produktet anvendes i henhold til brugsanvisningen på de anbefalede overfalder og på korrekt vis, bør der ikke opstå skade på overflader. Hvis produktet anvendes forkert, kan det forårsage alvorlig beskadigelse af visse overflader. Det fremgår udtrykkeligt på emballagen, hvilke overflader produktet ikke må bruges til.

8. Skal jeg altid vaske overflader rengjort med Cillit BANG Antikalk efter? Hvis ja, hvad sker der, hvis jeg ikke gør det?

Cillit BANG Antikalk virker på overflader i op til 24 timer efter det er påført og er ikke lavet til brug på overflader i længere tid end det. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at overflader rengjort med Cillit BANG Antikalk vaskes grundigt efter med vand.

9. Hvad skal jeg gøre, hvis mit barn får fat i Cillit BANG Antikalk?

Som med alle andre rengøringsmidler skal Cillit BANG Antikalk opbevares utilgængeligt for børn.

10. Hvad indeholder formlen i Cillit BANG Antikalk? Hvad gør de enkelte bestanddele?

Cillit BANG Antikalk består af forskelige syrer, der effektivt fjerner kalk og rust samt aktive stoffer, der fjerner fedt og sæberester.

11. Skal jeg have gummihandsker på, når jeg bruger produktet?

Eftersom produktet er klassificeret som en "irritant", anbefaler vi, at folk med sart hud tager handsker på ved brug. Hvis produktet kommer i kontakt med huden, skal du straks skylle grundigt efter med vand.

12. Er Cillit BANG Antikalk farligt for børn eller dyr?

Som med alle andre rengøringsmidler skal Cillit BANG Antikalk opbevares utilgængeligt for børn. Cillit BANG Antikalk indeholder en effektiv formel og skal altid bruges varsomt og til rengøring af de anbefalede overflader samt i overensstemmelse med brugsanvisningen.

13. Hvis produktet kommer i kontakt med huden på hænderne, hvilke symptomer kan der så opstå?

Huden kan blive meget irriteret. Ved kontakt med huden kontaktes straks læge.

14. Jeg oplevede dårlige resultater med Cillit BANG Antikalk. Hvad kan jeg gøre ved det?

Det kan være nødvendigt at behandle meget snavsede områder flere gange.