Cillit BANG WC Disinfektion

1. Jeg brugte Cillit BANG WC Disinfektion til at rense afløbet i mit badekar for hår, men det virkede ikke. Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis afløbet stadig er stoppet efter 15 minutter, anbefaler vi, at du venter yderligere 2 timer, og skyller afløbet grundigt med varmt vand.

2. Kan jeg også bruge Cillit BANG Power Cleaner Snavs & Toilet med blegemiddel til badeværelset?

Cillit BANG WC Disinfektion er et effektivt rengøringsmiddel, der fjerner selv det mest hårdføre snavs i toilettet og renser stoppede afløb. Cillit BANG WC Disinfektion kan bruges fortyndet til rengøring af gulvet og er derfor også velegnet til rengøring af badekar. Det skal altid anvendes i overensstemmelse med anvisningerne på emballagen og brugsansvisningen.

3. Hvordan adskiller Cillit BANG WC Disinfektion sig fra andre Cillit BANG produkter?

Cillit BANGs produkter er udviklet til at imødekomme en række forskellige behov. Cillit BANG WC Disinfektion indeholder klorblegemoddel og er specielt udviklet til rengøring af toiletter og stoppede afløb. Det er ikke et universalmiddel.

4. Brugsanvisningen lyder noget alarmerende og giver mig en fornemmelse af, at det er et meget krads produkt. Er det velegnet som rengøringsmiddel til hjemmet?

Cillit BANG WC Disinfektion er et effektivt rengøringsmiddel, der fjerner snavs og pletter i toilettet og baderummet - efterlader det hele desinficeret og skinnende rent. Cillit BANG WC Disinfektion er velegnet som rengøringsmiddel til hjemmet, så længe brugsanvisningen og sikkerhedsforskrifterne overholdes.

*Sikker brug af desinfektionsmidler: Læs altid bag på etiketten og produktoplysningerne før brug.